Moussaka

Moussaka

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt rul.Bak de ui en knoflook 1 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. Voeg de kaneel en het water toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm de saus 5 min.
  2. Snijd de aubergines in plakken. Kook de aubergineplakken in kokend water met zout 1 min. Giet af en laat uitlekken. Vet de ovenschaal in. Leg de helft van de aubergine in een ovenschaal. Dek af met het gehaktmengsel en de rest van de aubergine.
  3. Bestrooi met de kaas en bak in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar.

Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s